Wij verwelkomen u graag in ons prachtige Maison de Maître aan de Vologne. Het huis is aan de voor en achterzijde bereikbaar met een eigen brug. La Tulipe Orange is gelegen middenin het rustige dorp Granges-sur-Vologne (slechts 600 km van Utrecht).

Het stadje Gérardmer ligt op slechts 10 minuten rijden.

De Vogezen is een gebied met een prachtige natuur: groene weilanden, duizenden meertjes, riviertjes, uitgestrekte bossen en heuvels die naar het oosten toe boven de 1.000 meter uit komen.

U kunt hier het hele jaar volop genieten. In de zomer kunt u wandelen en fietsen in de prachtige omgeving of als u iets meer actie wilt naar een pretpark.

In de Vogezen kunt u heerlijk motorrijden door de verschillende bergpassen, waaronder de mooie route de Crêtes. De motoren kunnen bij ons op het terrein geparkeerd worden.

In de winter zijn de skigebieden in Gérardmer en La Bresse in de buurt. 

Iedere avond kunt u genieten van een heerlijk  à la carte diner in ons gezellige restaurant of een lekker drankje in de lounge-ruimte met een open haard.

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf tot een waardevolle herinnering te maken.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Eigen sanitair
  • Kindvriendelijk
  • Lunchen mogelijk
  • Op doorreis naar het zuiden
  • Table d'hotes
  • WiFi

La Tulipe Orange wordt gerund door de Nederlandse eigenaar(s) Thijs & Tamara van Driel.

U kunt door Thijs & Tamara van Driel worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.


Omgeving

Afstand tot Utrecht 596 km