Art minded bed and breakfast aan de adembenemende kust van Bretagne, vlakbij het eiland van Bréhat en de charmante haven van Paimpol.

Het is een huis vol Kunst, voor kunstenaars, schrijvers componisten, en alle mensen die van Kunst houden. 
 
Heeft u inspiratie nodig? Op zoek naar een rustige retraite om u te concentreren op uw ambacht? Of gewoon zin in een ontspannen uitje waar u kunt genieten van uw artistieke kant? Dan is deze prachtige locatie, op vijf minuten van de kustlijn, een perfecte keuze!
 
Wij geloven dat het creatieve proces kan worden versterkt door de juiste omgeving. Met luxe accommodatie én kunstenaars-dependance om onze gasten te helpen hun beste werk te creëren. 
 
Geniet van je ontbijt in de Art Gallery en misschien spreek je met gelijkgestemden, of je nu een schilder, een schrijver, een componist of een ander type kunstenaar bent.
 
Er is een tweede galerie naast de galerie van Caroline voor kunstenaars, beeldhouwers, kunstschilders en andere kunstenaars met verschillende disciplines. Er zijn daar mogelijkheden tot expositie en samenwerking. 
 
Je vindt hier 
– een warm huis met creatieve kunstenaars en kunstmensen
– twee warme kunstliefhebbers die je van harte welkom heten
– de mooiste natuur en kustlijnen van Bretagne waar je de inspiratie en het licht zult vinden om het meeste uit je creatieve geest te halen.

We zijn er trots op dat we onze gasten een unieke ervaring kunnen bieden, met een focus op kunst en kunstenaars en hun werk, en natuurlijk zijn alle kunstliefhebbers ook welkom!

 

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Nederlands contactpersoon
  • WiFi

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 2 personen

Slaapkamer met eigen ensuite badkamer

  • Badkamer met douche
  • Zithoek

Luxe kamer op de eerste verdieping, geen lift. Eigen koffiehoek op de kamer en een hoek waar je samen kunt …

max. 2 personen

Suite ‘Bretonse Zee’

  • Badkamer met douche
  • Tweepersoonsbed

Suite met zeezicht op de tweede verdieping. Er is geen lift. Grote kamer met eigen badkamer. Eigen koffiehoek en zithoek …

max. 2 personen

Kamer L’Artiste

Op eerste verdieping. Badkamer en apart toilet op de begane grond. Geen lift aanwezig. Bed van 140 x 200. Waterkoker …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 913 km

Slechts een kleine wandeling van 7 minuten van onze prachtige bed and breakfast met kunstenaarsinspiratie en je hebt het gevoel dat je in Ierland bent. De zee verandert dagelijks van kleur en je vindt verschillende soorten stranden met stenen, en ook met zand.

ÎLE DE BRÉHAT
Île de Bréhat, een prachtig eiland op ongeveer 3 km van onze locatie. Het eiland is een populaire attractie voor toeristen en de lokale bevolking, met zijn pittoreske landschap en schilderachtige dorpjes. 99 fantastische stenen eilandjes rijzen op uit de zee. Een must see! In de zomer vertrekt er bijna elke 20 of 30 minuten een boot.

PAIMPOL
Ook de haven van Paimpol ligt op 3 km van onze bed and breakfast. Deze bruisende havenstad staat bekend om zijn maritieme geschiedenis en levendige sfeer. Je vindt er tal van restaurants, winkels en leuke activiteiten.

Lees meer

Lees minder