B
Beter Boeren Bed

Glamperen op de boerderij.

We zijn enorm trots dat we, naaste de gewone campingplaatsen, zes tenten van het Boerenbed oftewel ‘Un lit au pré’ (een bed op de wei) aan kunnen bieden. De tenten staan op een fantastische plek met uitzicht op de heuvel en het meer.

De formule van het Boerenbed is glamping; luxe kamperen met een knipoog naar vroeger in de tijd van ‘ het kleine huis op de prairie’.
We hebben twee Boerententen en vier Heerenboertenten. Beide tenten hebben koud stromend water en een toilet en de Heerenboertenten hebben ook een douche, met warm water uiteraard ;-). De gasten die in de Boerententen verblijven maken gebruik van het nieuwe luxe toiletgebouw van de gewone camping.

Wat het zo bijzonder maakt een vakantie in de tenten? De ervaring!

We zijn vandaag de dag gewend om als we willen koken gewoon de pannen op het gasfornuis te zetten en binnen enkele tellen kan er gekookt worden. We willen het graag wat warmer hebben en we draaien de thermostaat hoger.
De tenten zijn uitgerust met een houtkachel, waar op gekookt kan worden. Er is geen elektra in de tenten dus…..eerst de kachel aanmaken met hout en dan als de kachel op temperatuur is kan er gekookt worden, thee gezet worden of een lekker kopje koffie, ondertussen staat er ook water al warm te worden om de afwas straks te kunnen doen.

Er is een koelkist om etenswaren in koel te houden en in de Landwinkel in de boerderij zijn onder andere heerlijke biologische streekproducten te verkrijgen en vers brood!
Als het begint te schemeren, dan gaan de kaarsen en de olielamp aan en later als het tijd is om naar bed te gaan, lig je in heerlijke comfortabele bedden of in de bedstee. Het interieur is landelijk en tegelijkertijd van alle gemakken voorzien.

Een vakantie in een Boerenbed tent is er een die je eenmaal in je leven meegemaakt moet hebben en waar je nog vaak aan terug zal denken!