bloesemremedie cursus Frankrijk

Welzijn

B
Bloesemremedie retraite

Wil jij de helende krachten van bloesemremedies ontdekken? Dan is deze retraite-vakantie op een prachtplek in Frankrijk vast iets voor jou!

Het geeft je een diepgaande en verrijkende ervaring. Verken en ervaar de wijsheid van de natuur.

Verbind je met de natuur

Tijdens deze unieke retraite verbind je je met de natuur op de prachtige plek, omringd door de weelderige tuin en het land van Simply Canvas Farm. Een ideale setting om te luisteren naar de subtiele boodschappen van de natuur, en de helende energieën te absorberen.

Verdiep je kennis

Sandra, professionele bloesemremediemaker, zal je begeleiden bij het verkennen van de verschillende bloesemremedies van SCF Essences en hun toepassingen. Je zult leren wat bloesemremedies zijn en hoe je deze remedies kunt gebruiken om emotioneel welzijn en balans te bevorderen.

Toepassing van bloesemremedies

Daarnaast zul je praktisch leren hoe je bloesemremedies kunt toepassen, zowel voor jezelf als in professionele settings zoals coaching, massage of yoga.

Reflectie en zelfzorg

Naast het leren over bloesemremedies, zullen we ook tijd besteden aan reflectie en zelfzorg, zoals meditatie en soundhealing. Je krijgt de gelegenheid om diep in jezelf te duiken en te ontspannen, terwijl je je verbindt met de natuurlijke omgeving en de helende energieën om je heen. Wanneer je je ontspant kun je de bloesemremedies ook beter zelf ervaren.

Waar verblijf je?

Je verblijft bij Simply Canvas Farm in Frankrijk, de plek van Sandra en Santi. Alle bloesemremedies van SCF Essences worden hier gemaakt. Veel van de wilde bloemenremedies komen van het weelderige land van Simply Canvas Farm.

Het is een prachtige plek om te verblijven.

Je slaapt in een vakantiehuis, een tiny house of in een safaritent. Simply Canvas Farm ligt midden in de natuur in Zuidwest Frankrijk. De natuur is mooi, de vogels fluiten je ‘s ochtends wakker en de hangmatten wuiven zachtjes. We gaan natuurlijk ook heerlijk kampvuurtjes stoken, we eten lokaal en biologisch en er is tijd voor fijne gesprekken. Je bent er echt even helemaal tussenuit.

Wie begeleidt je?

Sandra Alderden is samen met Santi eigenaar van Simply Canvas Farm. Sandra heeft ruim dertig jaar meditatie- en mindfulnesservaring. Ze was Boeddhistisch non in Plum Village, het klooster van zenmeester Thich Nhat Hanh. Al jaren werken Sandra en haar man Santi samen met de natuur. Hun boerderij wordt ingericht volgens de voedselbos en permacultuur principes.

Wanneer?

Van 18 tot 22 mei ’24

Wat kost het?

Vanaf € 575, afhankelijk van de accommodatie die je kiest.

Meer weten?

Kijk hier voor meer info over de workshop.

Heb je een vraag? Klik hier en stuur Sandra en Santi een bericht bij de eigenaargegevens.

Geef jezelf de kans om de helende kracht van de natuur te ervaren en innerlijke groei te bevorderen en schrijf je in!