Chambres d'hôtes Tarn Oh le Chateau!

Gastronomie

C
Culinaire verwennerij bij Oh, le château!

Houd jij ervan om culinair verwend te worden? Op naar Frankrijk, en wel naar de Tarn! Want bij chambres d’hôtes Oh, le Chateau! logeer je niet alleen als een vorst, maar reken maar dat je er ongelooflijk lekker eet …

Chef de cuisine

Een vakantie zonder lekker eten en drinken, dat bestaat niet bij Oh, le château! ’s Avonds kun je genieten van de table d’hôtes (vijf keer per week). Afhankelijk van de dag serveren we een culinair viergangenmenu, een frisse maaltijdsalade of een uitgebreide hapjesplank. Onze chef de cuisine, Gerard, haalde in 2016 zijn koksdiploma in België. Met veel liefde en plezier tovert hij de mooiste en heerlijkste gerechten op tafel. Nieuwsgierig? Laat je smaakpapillen dan maar eens ontwaken op www.ohlechateau.com

Kunstwerkjes op je bord

Creatief, verfijnd en overheerlijk, aldus de gasten. Lekkernijen uit de streek en het seizoen krijgen een vleugje wereldkeuken hier, een klassiek accent daar en hebben altijd boordevol smaak. En omdat we ook eten met onze ogen, worden de borden met veel aandacht opgemaakt. Drink een lekkere wijn uit Gaillac bij het viergangenmenu (drie keer per week) en je zit de hele avond op rozen. De auto hoef je immers niet te pakken naar dit ‘restaurant’ aan huis. Bon appétit!

Frisse salade en dessert

Op een warme zomeravond tijdens je vakantie heb je soms vooral zin in een fris, licht diner dat verkoeling geeft. Daarom serveren we één keer per week een goed gevulde salade om je vingers bij af te likken. Het is een complete, voedzame maaltijd. Heb je na dit vitaminebommetje nog zin in iets zoets? Dan serveren we graag een toetje.

Hapjesplank

Heb je ’s middags goed geluncht of heb je gewoon trek om te smikkelen, dan is er de hapjesplank (een keer per week). Een plateau vol verschillende Franse kazen, charcuterie, een stukje home made quiche, fruit, tomaatjes, olijven, noten, crackers en natuurlijk brood. Neem hem mee naar je favoriete plek in de tuin, drankje erbij en genieten maar.

Van hemels diner naar hemels bed

Je kan hier niet alleen hemels dineren, maar er zijn ook nog eens hemelse bedden! Dat wordt dus een hemelse vakantie … Nieuwsgierig? Kijk maar eens, bij Oh, le Château!