Fietsen Mont Ventoux B&B

Fietsen

F
Fietsen rond de Mont Ventoux

Voor de fanatiekelingen

Veel fanatieke wielrenners komen natuurlijk naar dit gebied voor het beklimmen van de Mont Ventoux!

Dit kan vanuit drie plaatsen: Malaucène, Bédoin en Sault. Voor veel wielrenners is dit de ultieme uitdaging van de vakantie.

Vanuit Au Soleil du Bonheur heb je een schitterende rit om alvast in te rijden naar de voet van de Mont-Ventoux.

Voor een versnelling lager

Voor wie deze klim te zwaar vindt, zijn er voldoende fietsroutes waarbij je ook ultiem kan genieten van een schitterend uitzicht op de Kale Reus. Ook in aanloop naar deze pittige beklimming is het mooi toeren in de omgeving.

De Dentelles de Montmirail, de Gorges de la Nesque en vele andere fietsroutes kennen mooie cols en schitterende uitzichten over de wijngaarden, lavendelvelden, rotspartijen en gemoedelijke Provençaalse dorpjes.

Er zijn 1900 km bewegwijzerende fietspaden over voie vertes (groene fietspaden) en rustige landwegen. Ook zijn er bijna 40 officiële fietstochten.

Speciaal sportontbijt!

Au Soleil du Bonheur ligt ideaal om al dit moois per fiets te verkennen!

Ook heel fijn: zij weten als geen ander dat het als sporter vaak heerlijk is om al vroeg op pad te gaan, voor de zomerwarmte uit. Dan wil je niet sporten op een volle maag, en ook niet op een lege.

Zelf vinden ze het altijd prettig als de mogelijkheid bestaat, om het ontbijt te verdelen. Een yoghurtje met banaan vóór het sporten, en daarná lekker genieten van een broodje, vers eitje en een vers glas jus d’orange.

Voor de fanatieke sporters bieden ze eventueel ook een sportontbijt, met een goede balans tussen snelle en langzame suikers en koolhydraten. Eventueel kunnen we dit inpakken voor onderweg.

En verder wachten je hier heerlijke bedden, zalig eten en nog veel meer …