F
Fietsvakantie Chateau de Blomac

Genieten én lekker fietsen…

Chateau de Blomac organiseert niet een ‘zomaar’ fietsvakantie in Zuid-Frankrijk. Wij maken van een fietsenvakantie een heerlijke afwisseling tussen lekker fietsen én genieten van het Franse leven; fantastisch eten en drinken allemaal in wonderschone natuur.

De omgeving van Blomac heeft voor iedereen die van fietsen houdt wat te bieden. Wil je namelijk een aantal fietstochten in Zuid Frankrijk maken die relatief vlak én niet al te lang zijn, dan hebben we daar een aantal mooie routes voor.

Voor de sportieve fietser hebben we een aantal schitterende routes die de heuvels rondom het kasteel aandoen. Sportief fietsen dichtbij de Middellandse zee is dus goed mogelijk!

Voor diegene die het leuk vindt om de klimmersbenen te testen; geen probleem. In juli komt de Tour de France in Carcassonne aan. Veertig kilometer voor de eindstreep ligt een hele mooie berg: Pic de Nore. Deze berg ligt ook op fietsafstand van Blomac. En zo zijn er nog wel meer van dit soort bergen te vinden. We hebben een paar routes met meer dan 1500 hoogtemeters per rit. Getrainde fietsers kunnen dus ook bij ons terecht.

Wanneer je, na een dag fietsen, terug komt op het Chateau, staat er een heerlijk drankje voor je klaar. Daarnaast kun je genieten van een verfrissende duik in ons chloorvrije zwembad of even lekker zitten in onze lounge ruimte. ’s Avonds geniet je van een 4-gangen diner op de veranda van het kasteel of een diner in een restaurant in de buurt.

Kosten fietsvakantie
In de fietsvakantie van Blomac (Zuid-Frankrijk) is het volgende bij de prijs inbegrepen:
– 7 x overnachting op Chateau de Blomac
– 7 x ontbijt op Chateau de Blomac
– 5x dineren op Chateau de Blomac (inclusief wijnen), waarvan 1x de befaamde Wine Before Dine avond met een wijnproeverij in de Chateau Cave.
– 12 x fietsroutes (verdeeld over 3 categorieën), (je krijgt ze van te voren, zodat je ze op je fietscomputer kan uploaden).

Bij terugkomst van een dag fietsen, staat er een drankje voor je klaar om even bij te komen.

Kosten:
– € 699,- p.p. obv een volledig gevulde 2 persoonskamer
– € 599,- p.p obv een volledig gevulde 4 persoonskamer