Golfen Zuid-Frankrijk chambres d'hôtes Le Seba Ouest

Actief

G
Golftrip in onbekend Zuid-Frankrijk

Golfen

Hoe heerlijk is dat, een balletje slaan in mooie streken. Genieten van een mooie baan. Van lekker weer, en als je van de baan afstapt van een prachtige omgeving. En natuurlijk van culinaire hoogtepunten die een streek te bieden heeft. Dat klinkt als golfen in Zuid-Frankrijk!

In de Aude

En dan zit je in de Aude helemaal goed! Katharen hebben hun sporen nagelaten in dit gebied bij Carcassonne, en dat zie je terug in de ridderburchten en middeleeuwse dorpjes. En eigenlijk is deze dunbevolkte streek één groot natuurgebied.

Geweldige uitvalsbasis!

Chambres d’hôtes Le Seba Ouest is dan een hele fijne uitvalsbasis. Deze knusse chambres d’hôtes in een karakteristieke Franse boerderij ligt aan een doodlopende weg in het gehuchtje Les Martys, in de Montagne Noir. Rust, natuur en privacy …

Lekker in de zon, of een ‘repas’ in de schaduw van de oude beukenbomen. Na het golfen genieten van een lekker drankje en een verfrissende duik. Een keer een prachtige wandeling maken, of wijnproeven bij een boer.
En iedere dag kan je aanschuiven aan de Tables’ d’hôtes als je wil.

Meer weten?

Lijkt het je wat om vanuit hier een balletje te slaan op prachtige banen? Neem dan contact op met Alexandra om met haar de mogelijkheden te bespreken. Klik hier en stuur haar een bericht bij de eigenaargegevens.