W
Weekendje weg met de (kook)club?

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor het jaarlijkse uitstapje? Je hoeft niet langer te zoeken!

Domaine la Fontaine is een heerlijk oord in de Charente-Maritime, een prachtig gebied in ZuidWest Frankrijk. Een bijzondere accommodatie waar het klimaat, de regio en de regionale heerlijkheden een uitstekende basis vormen voor een uniek culinair verblijf. Afhankelijk van de groepssamenstelling kunnen wij een gezelschap tot ca. 25 personen huisvesten.

Uiteraard bieden wij tijdens jullie verblijf échte Franse maaltijden met een goed glas wijn. Het accent ligt hierbij op verse streekproducten, zoals vis uit de Atlantische Oceaan, Charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer. Maar je kunt ook zelf aan de slag gaan in de goed geoutilleerde keuken, als je dat zou willen. ’s Ochtends op de lokale versmarkt inkopen, lunch op het dorpsplein, ’s middags mise en place maken, nà de borrel lekker kokkerellen en vervolgens aanzitten aan een mooi ingedekte tafel.

De veelzijdige regio biedt gelegenheid om de keuken af te wisselen met ontspannende, inspannende, interessante en/of culinaire activiteiten. Bijvoorbeeld een bezoek bij een wijnboer mèt proeverij, een strandwandeling aan de Côte Sauvage of een excursie naar de wereldberoemde oesterbanken. Het zeer aangename klimaat in deze regio speelt bij dit alles zeker een positieve rol.

Wij hanteren het principe ‘alles kan’, zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met jou een ‘culinair verantwoord’ programma samen te stellen.

Ook bij het organiseren van vervoer kunnen wij ondersteunen. Er zijn directe vliegverbindingen naar Bordeaux vanuit Amsterdam en Brussel (Charleroi). Bordeaux ligt op een uurtje rijden van Domaine la Fontaine.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.