kinderen vakantie frankrijk

K
Kids in Zuid-Frankrijk

Zoek je een adres waar je kids zich goed vermaken? Op naar Domaine des Agnelles!

Kinderen kunnen hier zwemmen in ons mooie zwembad met de vakantievriendjes. Of bijvoorbeeld jeu de boule spelen. Of schommelen, op de wipkip of in de schommelmand. Voor de wat oudere kids is er tafeltennis en tafelvoetbal. En lekker luieren, tekenen of knutselen aan de grote tafel kan ook!

Ook voor verschillende uitstapjes met kinderen zitten we hier heerlijk centraal. Een greep uit verschillende activiteiten:

Zwemmen in la Ribaute of in een van de vele andere riviertjes hier in de buurt (zelfs in onze eigen dorp), springen van de rotsen heerlijk avontuurlijk.

Naar het dierenpark, reserve Africaine de Sigean, een afrikaans reservaat in Sigean.

Kanoën in Puicheric.

Lac de Cavayere, een prachtig meer dichtbij Carcassonne waar van alles te doen is: een aangelegd waterpretparkje met opblaasbare grote kussens, voor de waaghalzen slingeren van boom tot boom in een ‘parc acrobatique’, heerlijke kleine strandjes, waterfietsen en een minigolfbaan.

En natuurlijk met een emmertje en een schepje naar het strand!

Voor nog meer waterpret bezoek het waterpretpark in Valras plage of het iets kleinere espace liberté in Narbonne met een enorme waterglijbaan waar je naast zwemmen binnen en buiten in grote baden ook nog kunt schaatsen en bowlen.