K
Koken met Ahmed – Kookworkshop

Een culinaire week waarin in Ahmed zijn passie voor koken wil delen met zijn cursisten en u de kunst van het maken van lekker eten leert.

Hij kookt al jaren met veel plezier in de keuken van Art et Création. De Franse en mediterrane keuken dienen als inspiratiebron.

In de Keuken van Saint Bérain wordt gebruik gemaakt van groenten en fruit uit eigen tuin gecombineerd met verse lokale producten uit de regio (vis,vlees en gevogelte).

Elke cursusdag gaat u in de keuken met maximaal 4 andere cursisten aan de slag. Ahmed leert u diverse bereidingstechnieken en in de loop van de week krijgt u meer inzicht in de verschillende kookprocessen. Elke cursusdag wordt er een drie-gangen diner bereid. Ahmed laat u kennismaken met verassende gerechten en combinaties

Op donderdagochtend bezoeken we een lokale groente en fruit markt en in overleg een plaatselijke kaasboerderij of een wijnkelder voor een wijnproeverij.

De cursus koken met Ahmed vindt plaats;

23 september t/m 30 september
21 oktober t/m 28 oktober

De kosten voor de cursus koken hangen samen met de keuze van uw kamer, er zijn drie prijsniveaus.
De cursusprijs is altijd inclusief kosten voor de cursus en de kosten voor verblijf op basis van volpension.

Aanbod 1. Cursus koken met Ahmed op basis van volpension. Verblijf in de pastorie gebruik van een éénpersoonskamer met gedeelde badkamer.

Cursusprijs € 650,- p.p  


Aanbod 2. Cursus koken met Ahmed op basis van volpension. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer, tweepersoonskamer bij gebruik door 2 personen.

Cursusprijs € 750,- p.p

Aanbod 3. Cursus koken met Ahmed op basis van volpension. Verblijf in kamer naar keuze : Labraud, La Mayse, La Brune of Challon met eigen badkamer, tweepersoonskamer bij gebruik door 1 persoon.

Cursusprijs € 900,- p.p  

De bedragen zijn exclusief € 00,50 toeristenbelasting per persoon per dag.