Wandelen lavendel Provence

L
Lavendel Wandelweek Drôme Provençale

Houd je van Frankrijk en houd je van wandelen, wat is er dan heerlijker dan wandelen tussen de lavendelvelden in de Provence?

Ik heb goed nieuws, want chambres d’hôtes Au Rêve Chatoyant organiseert een Lavendel Wandelweek in de Provence!

De Provence op zijn mooist

De wandelpaden brengen je langs wijngaarden, olijfboomgaarden in de bergen en glooiende dalen. Langs kabbelende riviertjes, door groene, rustieke dalen, voorbij ruige rotspartijen en naar pittoreske dorpen. Niets heerlijker dan je al lopend aan al dit moois te laven ….

Wandelen maar!

Van 29 juni tot 6 juli 2024 organiseert chambres d’hôtes Au Rêve Chatoyant, voor de 10e keer, een wandelweek waarin zij je meenemen langs de prachtige geurende lavendelvelden in de Drôme Provençale, die op dat moment hun hoogtepunt bereiken.

In deze week maak je drie gevarieerde dagtochten van drie tot vier uur, ongeveer tien kilometer. De drie wandeltochten worden begeleid door Lisa en Frans. De wandeldagen zijn in principe maandag, woensdag en vrijdag, afhankelijk van het weer.

De wandelingen eindigen met een picknick. De dag sluit je af met een heerlijk driegangenmenu aan de gezamenlijke table d’hôtes.

De overige dagen kan je bijvoorbeeld de heerlijk Provençaalse markten bezoeken, pittoreske dorpjes ontdekken of de omgeving verkennen of lezen bij de rivier. Er is voldoende te doen!

Waar verblijf je?

Je uitvalsbasis is de knusse chambres d’hôtes Au Rêve Chatoyant, idyllisch en in alle rust gelegen aan de rivier de Jabron.

Wat kost het?

De kosten voor de week bedragen € 525 p.p. op basis van 2 personen in een 2 persoons-kamer met toilet en douche.

Dit is inclusief
– 7 overnachtingen in een 2 persoons-kamer met toilet en douche.
– 7 x een ontbijt.
– 3 x gezamenlijk lunch na de wandeling op een mooie bijzondere plek
– 4 x een gezamenlijke table d’hôtes, driegangenmenu met koffie of thee (excl drank).

Het is ook mogelijk om deze week in een vakantiewoning te verblijven. Mocht je dat willen, neem dan even contact op (zie onderstaand) voor een prijsopgave.

Zin in?

Heb je vragen, of wil je meedoen, klik dan hier, en stuur Lisa en Frans bij de eigenaargegevens een berichtje!