M
Maaltijden

Het ontbijt bestaat uit zelfgebakken brood, biologische kazen en yogurt, diverse muesli’s, noten, zaden, fruit, huisgemaakte confituur, eitjes, pannenkoeken, smoothies, en ook wel eens een miso-soep of havermoutpap voor de liefhebbers of een “inspiratie van de dag”.

Table d’hôtes

Ik houd ervan mijn gasten gelukkig te maken door voor hen te koken.

Voor onze gasten van de chambres d’hôtes, wordt een avondmaal aangeboden op zaterdag en zondag, bestaande uit een voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht.

Op maandag, dinsdag en vrijdag kunnen zij een uitgebreide salade bestellen (bij voorbeeld sla-spek- geitenkaas of sla met diverse groenten en zalm of quinoasalade met groenten en kip of….er is voldoende variatie).

De gastenkeuken kan gebruikt worden om een lichte maaltijd klaar te maken of om iets op te warmen als er geen avondeten wordt geserveerd.

Er blijft natuurlijk de keuze van een restaurant in de buurt. (dichtstbijzijnde op 7 km in Montmarault)

Onze gasten die de gîte huren van 4 personen, kunnen na overleg mee-tafelen. (afhankelijk van het aantal gereserveerde plaatsen door de gasten van de chambres d’hôtes)

Onze gasten die de gîte huren van 6 personen, kunnen na overleg een avondmaal reserveren.

De groenten komen uit onze eigen natuurlijke tuin of van de lokale bioboer. Vlees en kaas is van biologische afkomst of van lokale artisanale kleinschalige boeren.

Buiten het hoogseizoen is er tables d’hôtes op aanvraag.

NIEUW
Er is permanent koffie en (kruiden)thee beschikbaar.
We beschikken ook over een self-servicebar in een gezellige ruimte, met uitzicht op horizon en velden, waar je koude drank, Belgisch bier, cava en biologische wijnen kan krijgen.

Op 21 mei 2012 rolde ons kookboek van de pers “Voeding is je beste medicijn”, geschreven door mezelf en collega Trix, uitgegeven bij Arthos, gedrukt bij Lannoo.
Evenwichtig koken, goede combinaties en overheerlijke gerechten! Als we ons lichaam met de juiste dingen voeden, dan voelen we ons goed, hebben we veel energie en geen last van kwaaltjes en muizenissen.

Een uitnodiging voor iedereen op zoek naar naar evenwichtige en gezonde voeding! Het boek kost € 29,95. Als je geïnteresseerd bent, dan kan je bestellen via www.arthos-uitgeverij.com.