Marmotte wielrennen alpen onderdak

Actief

M
Marmotte Experience

Wielrennen is een fijne sport. Niets lekkerder dan stoempen op die pedalen in weer en wind. Maar wat is de weg toch recht en vlak in Nederland, los van de Limburgse heuvels. Wil jij je kuiten eens testen in de bergen? Dan is de Marmotte Experience vast iets voor jou (en je wielervrienden).

De bergen in

Jaarlijks zitten we in de zomer gekluisterd aan de buis, en zien we in de Tour de France de mooiste cols voorbij trekken, omgeven door fantastisch landschap. Dat wil jij ook, met of zonder je wielrenmaten. Een week lang op de pedalen staan en ook die cols bedwingen …

La Marmotte: de tocht der tochten

Voor de echte fanaten is er een geweldige uitdaging, de jaarlijkse tocht der tochten: La Marmotte … Met zo’n 177 km lang en 5000 hoogtemeters niet iets voor mietjes. Maar niet iedereen wil of kan meedoen aan deze officiële tocht. Voor hen is er een alternatief, zodat je toch deze schitterende en uitdagende tocht kan rijden, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt!

Alternatief: Marmotte experience

Auberge La Douce Montagne van de Nederlanders Kevin en Carmen bieden je een alternatief. Op een aantal vaste dagen in de zomer kan je de Marmotte rijden met de service die zij ook op de officiële datum bieden aan hun gasten. Je hebt fijn onderdak, er wordt goed ontbeten en gegeten, én er is verzorging onderweg.

Zo hoef je alleen maar aan fietsen te denken en je niet druk te maken om de zaken eromheen. En ze zijn er onderweg ook voor morele en fysieke ondersteuning (indien nodig), waardoor je ongetwijfeld een mooie prestatie neer zult zetten.

Wat houdt het in?

• Ravitaillering op de Col du Glandon en de Col du Galibier
• Ontvangst op Alpe d’Huez
• Telefonische pechhulp voor onderweg
• Sportvoeding voor onderweg
• Routekaarten
• Foto van jou op de fiets tijdens de tocht

Je kunt je individueel inschrijven voor dit arrangement. De tocht met verzorging gaat door als er in totaal minimaal 8 deelnemers zijn.

Wanneer is het?

• Woensdag 9 augustus 2023
• Woensdag 20 september 2023

Wat is de prijs?

De Marmotte Experience kan geboekt worden met een verblijf op basis van fietspakket voor 4 nachten. Het ontbijtbuffet, pastabuffet en driegangendiner zijn dan dagelijks inbegrepen.

Tarief Marmotte Experience pakket 4 nachten: € 375,- per persoon (bij bezetting van 2 personen per kamer). In deze pakketprijs is dan natuurlijk ook de Marmotte Experience inbegrepen op één van de bovengenoemde data.

Doen?

Klik dan hier op La Douce Montagne. Dat is waar je logeert. En klik bij de eigenaargegevens op ‘Stuur een email’.