P
Peace & Quiet: Schrijfweek met boekenvroedvrouw Yoeke Nagel

Dus je wilt een boek schrijven. En je werkt er elk moment aan dat het kan. In de avonden. Of af en toe een weekeind tussendoor. Maar zou je eigenlijk niet heel graag eens even stevig doorschrijven? Met liefst nog wat ondersteuning ook, met leuke mensen die met je meeleven en benieuwd zijn naar wat je gisteren schreef?

Dan moet je een weekje naar Frankrijk komen deze nazomer. Je krijgt er dan ook nog eens de professionele begeleiding bij van boekenvroedvrouw en schrijfcoach Yoeke Nagel.

Jouw boek – schrijf het in Frankrijk
Een week lang schrijven we samen aan ons eigen boek. Fictie of non-fictie, dat maakt niet uit.
Je houdt je eigen schrijftempo aan. Elke dag komen we bovendien bij elkaar om onze beste trucs en tips uit te wisselen. Ligt je hoofdpersoon dwars? Weet je even niet meer welke gebeurtenis je verhaal nu weer vlot trekt? Heb je, toen je even niet oplette, een heel andere schrijfrichting gekozen dan je van plan was? Worstel je met een pikante scène die je zinderend maar niet vunzig wilt beschrijven? Wil je een landschap tekenen met woorden om je verhaal context te geven? Daar helpen we elkaar bij en de professionele hulp van je schrijfcoach is altijd binnen handbereik. In de avond lezen we elkaar onze beste fragmenten voor, buiten bij het vuur (of binnen bij de open haard als het te koud is).

Datum: Prijs 850,- inclusief stijlboek ’99 witte kopjes op een tafel’, eten en (gedeelde) kamer. Toeslag 150,- voor een kamer of tent alleen. Reiskosten komen voor eigen rekening. Vervoer van en naar vliegveld Bergerac of treinstation Sainte Foy la Grande kan worden geregeld.

FaLang translation system by Faboba