retraite connect simply canvas

Welzijn

R
Retraite Let’s Connect

Ben jij in voor een verrijkende ervaring met meditatie, lichaamswerk, Qi Gong, ademwerk, zang en dans? Ik zeg op naar Frankrijk, en ontspan met workshops in de natuur onder begeleiding van mooie begeleiders op Simply Canvas Farm in de Dordogne!

Prachtplek

Sandra en Santi waren ooit non en monnik in Plum Village. Niet eens zo ver van dit boeddhistische klooster hebben zij hun eigen paradijselijke plek Simply Canvas Farm gecreëerd waar ze met heel veel plezier hun medemens ontvangen.

Je begeleiders

Sandra en Santi zijn je hosts. Ze hebben ruim dertig jaar meditatie- en mindfulness ervaring, en ook als spiritueel ondernemers zijn het ervaringsdeskundigen in de organisatie en begeleiding van spirituele retraites. Ze koken geweldige maaltijden met groenten en bloemen uit eigen tuin.

Daarnaast zijn er begeleiders die je met veel plezier laten kennismaken met Mantrazingen en Mindfulness (Stan), Biadanza (Monique), Bewegingstherapie (Dieter), Ademwerk (Gilles) en Qi Gong (Marianne).

Waar slaap je?

Je kan tijdens je verblijf kiezen uit verschillende accommodaties voor jou alleen of gedeeld voor twee of voor vier personen.

Kies voor paleiselijke safaritenten (met eigen badkamer dichtbij) en een sterrenhemel in de nacht, of voor een verblijf in een fijn huis. Je kunt ook je eigen tentje meenemen.

Wanneer is het?

Van 2 tot 7 juli.

Wat kost het?

Vanaf € 795

Meer weten?

Onderstaand vind je het hele programma. Heb je een vraag, klik dan hier en stuur Sandra en Santi een bericht bij de eigenaargegevens.

Let’s Connect Retraite