Koken gezond workshop Frankrijk chambres d'hôtes

Gastronomie

S
Samen gezond koken!

Vind jij koken ook zo leuk en gezellig? Wij ook! Maar: koken is meer … Wij vinden het belangrijk wát je kookt, en waar je je lichaam mee voedt.

Gezond eten belangrijk

Het lichaam is een unieke fabriek. Wat je erin stopt, heeft invloed op de gezondheid van je lichaam. Hoe gezonder je eet, hoe langer je gezond blijft en in goede conditie. En eet je niet gezond, dan kan dat tot allerlei klachten leiden. En dat wil je toch niet?

Je vaart er dus wel bij als op je voeding let, en op welke vitaminen en mineralen je binnenkrijgt. Het zorgt ervoor dat de lichaamsprocessen optimaal kunnen verlopen.

Samen koken

Dat is mooi. Maar waar moet je dan op letten? Wil je hier meer over weten, kom dan ‘ns meekoken met Carol en Gérard in Frankrijk! Je logeert dan in hun prachtig gelegen chambres d’hôtes Papillon.

De ingrediënten

Samen haal je de groenten uit eigen tuin, of ga je erop uit om bij een lokale producent bijvoorbeeld groenten, kaas of wijn te kopen.

De keuken in

Daarna ga je samen aan de slag om een lekkere maaltijd te bereiden. In een ontspannen sfeer leer je van elkaar.

Informatie

Gérard geeft tussendoor informatie over gezond eten en hoe belangrijk voeding is voor ons lichaam. Hij heeft lang in de groente- en fruitsector gewerkt, en heeft een opleiding tot (orthomoleculaire) voedingsdeskundige gevolgd. Orthomoleculaire voeding werkt preventief, en stimuleert ook het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Ervaringen delen

Met elkaar ga je recepten ontdekken, ervaringen uitwisselen, nieuwe inspiratie opdoen en kom je meer te weten over voeding en wat dat voor ons lichaam betekent.

Aan tafel!

En natuurlijk eten we de gerechten na afloop samen gezellig op.

Zin in?

Lijkt het je wat, al dan niet met vriend(inn)en? Ga naar Chambres d’hôtes Papillon en stuur Carol en Gérard een berichtje bij de eigenaargegevens!