Schilderen normandie workshop

Creatief

S
Schilderen in Normandië

All-inclusive

Wij bieden een all-inclusive schilderweek aan in het pittoreske Lison. Deze plaats ligt midden in Normandië, op zo’n dertig minuten van Omaha en Utah Beach. Maar ook plaatsen als Saint-Lô en Bayeux liggen op een gelijke afstand en bieden een mooie gelegenheid om cultuur te snuiven.

Verder is er in de omgeving een ruime keus aan mooie natuur, zoals parken, stranden, en haventjes, waar je je schildershart aan op kunt halen.

Knusse thuisbasis

De schilderweek heeft als thuisbasis Villa Bariolée. Dit is een zeer fijne Chambre d’Hôtes in Lison. De eigenaren, Ingrid en Robert, zullen uw gastvrouw en gastheer zijn van Villa Bariolée.  Mika van Vonderen van MikaKunst zal de schildersactiviteiten verzorgen.

Het programma

De week zal bestaan uit zeven overnachtingen inclusief ontbijt, lunch en diner. In vijf dagen tijd leven we ons heerlijk uit met tekenen en schilderen.

De eerste dag zal gevuld zijn met uitleg en basiskennis over de materialen en technieken. De overige vier dagen gaat u het geleerde meer ten uitvoering brengen. Tussendoor zal er nog een dag vrij te besteden zijn, zodat u op eigen gelegenheid de omgeving kunt verkennen.

Het programma is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er zal namelijk rekening mee gehouden worden in het programma.

De schilderweek is inclusief materiaal: papier, schetsmateriaal, gebruik penselen en acrylverf, schildersdoeken (maximum formaat 40 x 50 cm). Mocht u zelf uw eigen penselen willen gebruiken en/of op groter formaat willen schilderen, dan kunt u dit zelf meenemen.

Waar?

Villa Bariolée, Lison, 27 Rue du Bourg, 14330 Lison.
Er zijn vijf twee-persoons kamers, waarvan twee kamers met eigen douche en toilet. De derde is met gedeelde douche en toilet op de gang. Daarnaast zijn er nog twee kamers met twee losse bedden, eveneens met gedeelde douche en toilet op de gang.

Wanneer?

De schilderweken zullen plaatsvinden van 5 t/m 12 september en van 13 t/m 20 september 2020. Er is plek voor maximaal tien personen per schilderweek in verband met de beschikbare bedden. De weken zullen definitief doorgaan bij een deelname van minimaal zes personen per week. KOSTEN? De kosten voor deze week zijn € 695,00 per persoon, all-inclusive.