S
Smaakweekend

Jij geniet van wijnen en van lekker eten! Je wilt er meer van weten en dit combineren met het prachtige landschap in Zuid-Frankrijk.

Perfect! Dan zien we je snel in Blomac tijdens één van de smaakweekenden die we organiseren op chateau de Blomac.

Van donderdag avond tot en met zondag middag verblijf je op Chateau de Blomac en word je ondergedompeld in het Zuid-Franse leven met heerlijke wijnen en fantastische gerechten. Op de donderdag genieten we van een heerlijk 4-gangendiner op de veranda van het kasteel. We drinken bijzondere streekwijnen en leren elkaar een beetje kennen.

Op vrijdag is er volop aandacht voor wijn. We gaan een wandeling maken door het dorp waar nog een oude wijncave staat waar wijn gemaakt wordt, we gaan naar een wijnboer in de buurt en proeven lokale wijnen, tussen de wijnranken!

Op zaterdag gaan we veel dieper in op de smaken van lokale spijzen; we bezoeken een marktje met verse streekproducten, we genieten van een picknick in het Franse landschap en we gaan zelf aan de slag tijdens een kookworkshop.

Elke avond combineren we volop spijzen met wijnen, zodat de smaken goed tot z’n recht komen. De zaterdagavond zullen we de befaamde Wine before Dine avond beleven; het voorgerecht nuttigen we tijdens de wijnproeverij in de Chateau Cave.

Dit weekend vol smaaksensaties wil je niet missen!

Kosten
In het smaakweekend zijn de volgende zaken bij de prijs inbegrepen:
– 3 x overnachting op Chateau de Blomac
– 3 x ontbijt op Chateau de Blomac
– 2 x lunch/picknick
– 3 x dineren op Chateau de Blomac (inclusief wijnen), waarvan 1x de befaamde Wine Before Dine avond met een wijnproeverij in de Chateau Cave.
– 1 x wandeling door Blomac met bezoek aan een wijnmakerij
– 1 x bezoek aan een lokale wijnboer
– 1 x bezoek aan een lokale markt
– 1 x kookworkshop

Kosten:
– €449,- p.p. obv een volledig gevulde 2 persoonskamer
– €399,- p.p obv een volledig gevulde 4 persoonskamer