Tussenstop chambres d'hôtes A71

Ontdekken

T
Tussenstop arrangement A71

Ga je op vakantie naar Zuid-Frankrijk over de A71? Dat is een heel eind rijden. Maak er een feestje van en stop halverwege op een zalige plek! Want het gaat toch niet alleen om de eindbestemming, maar ook om de weg ernaartoe …

Gouden tip

Ik weet een heerlijk adresje … Een uur of vier onder Parijs en een uur of acht van Breda vind je chambres d’hôtes La Joyeuse, een half uurtje rijden van de A71. Trap daar lekker op de rem, en rijd een prachtig, landelijk, heuvelachtig en groen landschap in..

Onthaasten en ontspannen

En laat je daar eens lekker verwennen, met een uitgebreid tussenstop arrangement. Hier ben je ver genoeg om al helemaal op vakantie te zijn … Heerlijk onthaasten en ontspannen. Laat verrukkelijk voor je koken door Marjan, een gepassioneerde hobbykok! En Wiebe weet veel van wijn … Door een extra nacht aan je overnachting toe te voegen, kan je ook even genieten van de weldadige omgeving, en ga je uitgerust op weg naar je eindbestemming.

Tussenstop-arrangement

Voor twee personen vanaf € 259*

  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 2 x driegangen diner inclusief 2 drankjes
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi

*Prijzen zijn afhankelijk van de geboekte kamer en exclusief toeristenbelasting.

Meer info?

Lijkt het je wat? Reserveren maar bij chambres d’hôtes La Joyeuse! Heb je vragen, dan kan je Marjan en Wiebe een berichtje sturen bij de eigenaargegevens.