W
Wandelen in de Lot

Houdt u van wandelen?

Wij kunnen u diverse leuke wandelroutes in de buurt aanbevelen. Zo kunt u de prachtige natuur rondom Rignac op uw gemak bewonderen. Wij hebben een eigen route uitgestippeld (klein half uurtje) met als vertrekpunt La Panacée. Leuk voor een verkenningsrondje in de buurt.

Naast onze eigen korte wandelroute rondom La Panacée zijn er in de buurt veel officiële gemarkeerde wandelroutes. De geel-wit gemarkeerde rondwandelingen zijn de wat kleinere (rond)wandelingen. Daarnaast zijn er rood-wit gemarkeerde lange wandelingen, de zogenaamde Grand Randonnées (GR). Deze lange wandelroutes leiden van Noord naar Zuid of van West naar Oost. Speciale wandelroutekaarten van de Lot en de Dordogne liggen voor u klaar.

http://www.randonnees-lotoises.net

Wandelen van waterval naar waterval -Argentat
Voor de gevorderde wandelaar weten we een kort maar pittig wandelcircuit. U kunt in de bossen in de omgeving van Argentat de gemarkeerde wandeltocht langs de watervallen “Cascades de Murel” maken. Duur: ruim 1,5 uur. U kunt ook kiezen voor de langere gemarkeerde wandelroute van ongeveer 4,5 uur, waarbij u ook de natuur in de omgeving rondom de watervallen kunt bewonderen en langs nabijgelegen plaatsjes komt.