W
Weekendje weg met …

Weekendje weg met… je vriend(inn)en… de familie… je kaartclub… het muziekgezelschap… de kookclub… je collega’s… je wijnvrienden…. het hockeyteam… of wat voor gezelschap dan ook…

Wij organiseren voor jou een weekend-op-maat in zuid-west Frankrijk. Domaine la Fontaine is een heerlijke uitvalsbasis voor een veelheid aan activiteiten: op pad met GPS en wandelkaarten, een dagje wellness, een bezoek aan cognac-huizen en wijnchateaus bezoeken, een rondje golf, stadswandeling in Bordeaux, shoppen in La Rochelle, culinaire specialiteiten uit de regio ontdekken, uitwaaien aan het strand, noem maar op.

Een lang weekend (of midweek) genieten van de dingen die het leven goed maken. Afhankelijk van de groepssamenstelling kunnen wij een gezelschap van ca. 25 personen huisvesten.

Uiteraard bieden wij tijdens jullie verblijf échte franse maaltijden met een goed glas wijn. Het accent ligt hierbij op verse streekproducten, zoals vis uit de Atlantische Oceaan, Charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer.

Onder het motto ‘alles kan, niets moet’, zijn wij flexibel, professioneel en creatief om samen met jou een programma samen te stellen.

Ook bij het organiseren van vervoer kunnen wij ondersteunen. Er zijn directe vliegverbindingen naar Bordeaux vanuit Amsterdam en Brussel (Charleroi). Bordeaux ligt op een uurtje rijden van Domaine la Fontaine.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.