Wijnoogst Bourgogne chambres d'hôtes gîtes

Gastronomie

W
Wijnoogst en meer in de Bourgogne!

Altijd al eens bij een wijnoogst willen zijn? Grijp je kans! In de maand september is het weer zover.

De wijnoogst neemt ongeveer drie weken in beslag. Het is de drukste periode in de wijngaarden met plukkers en dragers uit vele landen. En dat plukken gaat grotendeels met de hand.

Ga kijken in de wijngaarden, en geniet van al het moois dat de Bourgogne in de herfst te bieden heeft! Door de milde temperatuur en de warme kleuren is het er heerlijk …

Slapen bij een Chateau

Chateau de Digoine is dan een geweldige uitvalsbasis! Dit landgoed is altijd al een feest om te logeren, maar in deze tijden natuurlijk helemaal … Er zijn knusse chambres d’hôtes, maar je kan ook logeren in het Jachthuis en in de Orangerie, door Matthew en Jitske eigenhandig met héél veel smaak en zorg verbouwd tot prachtige, sfeervolle en luxe gîtes.

Veel te doen

En vanuit hier kan je de mooiste wandelingen maken. Er liggen allerlei routes voor je klaar. Of fietsen over de Voie Verte, autoloze routes en routes door wijngaarden. En wat dacht je van een stedentrip naar bijvoorbeeld Dijon, Autun of Beaune? En een heerlijk balletje slaan doe je hier op de mooiste banen.

Meer weten?

Nieuwsgierig? Klik onderstaand voor

Stuur bij de eigenaargegevens een bericht aan Jitske voor beschikbaarheid. Veel plezier!