Storytelling fotografie workshop

Creatief

W
Workshop Storytelling Fine Art Fotografie

Storytelling is het vertellen van een verhaal met beeld, en fotografie is hiervoor een prachtig medium. Zou jij hier meer over willen leren? Volg dan deze interessante workshop op een prachtplek in Frankrijk!

Inspiratiebron

Deze workshop biedt een verkenning van storytelling in fine-art fotografie. De meesterlijke werken van Richard Tuschman en Erwin Olaf zijn een ware inspiratiebron hiervoor.

De docent

De docent Jan-Willem van Riel van Studio Jan-Willem van Riel leert je hoe je een foto kunt maken die een verhaal vertelt. Hier lees je meer over Jan-Willem.

Het programma

Er zijn vier workshops van 2,5 uur.

Klik hier voor het precieze programma.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor de halfgevorderde tot gevorderde amateurfotograaf die bekend is met de basiskennis van fotografie en die in bezit is van een eigen spiegelreflex- of systeemcamera en laptop om op te werken.

Je hebt als deelnemer al voldoende kennis over ISO, sluitertijden en diafragma en hoe deze op elkaar inwerken. Je kunt overweg met de basisinstellingen van je camera. Ook ben je bekend met de basis van nabewerking en kun je overweg met een programma als Photoshop (of een ander vergelijkbaar programma waar je graag mee werkt).

Het arrangement

Het arrangement bestaat uit

  • vier workshops
  • vier overnachtingen incl ontbijt,
  • twee driegangendiners
  • een lunch.

Waar verblijf je?

Je verblijft op een prachtplek in de Languedoc. Chambres d’hôtes La Cerisaie is een fraai 19e eeuws Maison de Maître met mooie authentieke details, omgeven door een ruime, lommerrijke tuin vol met bloeiende planten en struiken.

Op deze heerlijke plek word je enorm verwend door gastheren Stefan en Leon, die gastronomische diners voor je bereiden, natuurlijk vergezeld van een goed glas wijn.

Wanneer?

Van 29 april tot 3 mei.

Wat kost het?

€ 530 p.p.

Heb je een reisgenoot die niet mee wil doen aan de cursus dan is de prijs € 530 voor degene die ook de cursus doet + € 280 voor verblijf en eten voor degene die niet meedoet met de cursus. Totaal dus € 810.

Wil je een eenpersoonskamer dan is de kostprijs € 690.

Meer weten?

Klik dan hier en stuur Leon en Stefan een bericht bij de eigenaargegevens.