yoga revalideren re-integreren

Welzijn

Y
Yoga retraite voor ontspanning en herstel

Yoga is een heerlijke manier om te ontspannen voor iedereen. Ben je aan het revalideren of aan het re-integreren, dan is yoga al helemaal een hele fijne ondersteuning. Bijvoorbeeld bij NAH, burn-out, post-COVID en spanningsklachten.

Ben je op zoek naar rust, stilte en balans? Zet dan jezelf centraal, en niet een ziekte of belemmeringen. Yoga en meditatie dragen bij aan herstel en ontspanning.

Retraite in de Vogezen

Wat dacht je van een vijfdaagse yoga-retraite in de Vogezen? Tijdens deze retraite worden milde flow-yogalessen gegeven. Maar ook Nidra yogalessen, meditatie- en filosofielessen. En wanneer het weer het toelaat is er een stiltewandeling.

De docent

Yoga docente Karin Noordzij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die specifieke klachten hebben. Dat doet zij vanuit een holistische en yogische levensvisie.

Waar verblijf je?

Je bent te gast bij chambres d’hôtes Tussen de Bronnen. Het is een 19e eeuwse boerderij in de Vogezen, midden tussen de akkers en de heuvels. Je vindt er gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten!

Wanneer?

Van 20 tot 24 juni ’24

Wat kost het?

€ 595 per persoon op 1 kamer. Deel je een kamer, dan krijg je € 50 korting per kamer.

Meer weten?

Kijk hier voor het programma.

Heb je een vraag, klik dan hier en stuur Miranda en Michel een bericht bij de eigenaargegevens.