Tussen Poitiers en Bordeaux A10

O
Overnachten langs de Autoroute – Tussenstops tussen Poitiers en Bordeaux (A10)

Een B&B voor onderweg tussen Poitiers en Bordeaux? Goed idee!

Een  authentiek en persoonlijk adresje even van de autoroute af is toch veel leuker dan zo’n hotel langs de snelweg? Leg even lekker aan bij zo’n chambres d’hôtes voor een heerlijke tussenstop tussen Poitiers en Bordeaux. En het leuke aan zo’n bed & breakfast is dat je ’s avonds mee kunt blijven eten. Hoe fijn is dat? Geen drukte over een restaurant waarnaar je nog op zoek moet, maar gewoon aanschuiven bij de table d’hôtes. En ‘ochtends na een goed ontbijt weer en route!

Hieronder hebben we alvast een paar adresjes voor je geselecteerd op korte afstand van de Autoroute A10, veelal op een kwartiertje rijden van de afslag.

Geen tussenstop tussen Poitiers en Bordeaux maar ergens anders? Bekijk dan ook zeker alle andere b&b’s: Chambres d’hôtes op de doorgaande routes op weg naar het zuiden (filter). Veelal verstopt op het platteland van Frankrijk, waar je kunt genieten van rust, eenvoud en een hartelijke gastvrijheid.

Wil je wat noordelijker een B&B reserveren, tussen Parijs en Poitiers? Kijk dan even hier op de tips die we daarvoor hebben